HERSTELLING VAN STORM- EN HAGELSCHADE AAN GEBOGEN LICHTSTRATEN

Bolle lichtstraten worden opgebouwd met polycarbonaat spouwplaten. Voor industriële daken zijn dit prima oplossingen om op betaalbare wijze te kiezen voor natuurlijk daglicht.

Na jaren van goed dienst te doen, kan het voorkomen dat deze kunststofbeglazing stuk gaat. De spouwplaten krijgen heel wat te verduren, zeker de buitenzijde. Onder invloed van veel UV-stralen kunnen de platen op langere termijn verkleuren, en worden ze broos.

Bij hevige hagel bestaat de kans dat de platen aan de buitenzijde geperforeerd worden. Aangezien het meerwandige platen zijn regent het hierdoor niet binnen.

In de meeste gevallen kan de lichtstraat hersteld worden met nieuwe lichtdoorlatende polycarbonaat spouwplaten.

Deze bestaat in een heldere of opale uitvoering. Vaak bestaat er ook een extra hittewerende versie. Deze laatste voorkomt het best de opwarming bij rechtstreekse zon.

De huidige platen hebben een speciale coating in de buitenste wand, om zo duurzamer en beter bestand te zijn tegen hagelimpact.

Na renovatie kunt u opnieuw genieten van de volle lichtopbrengst van de nieuwe kunststofbeglazing.

Wij hebben de nodige kennis in huis om dit correct aan te bieden en ook uit te voeren. Dit gebeurt steeds in eigen beheer.

Er kan steeds een vrijblijvend bestek opgmaakt worden, na een bezoek ter plaatse.